ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Το περασμένο Σάββατο οι προπονητές όλων των τμημάτων και μέλη του Δ.Σ. της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρησης Ρεθύμνου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σε μία πολύ χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της χρονιάς στην οποία συζητήθηκαν και αρκετά φλέγοντα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τον σύλλογο αλλά και τον αθλητικό χώρο γενικότερα. Δεν έλειψαν βέβαια και τα "πειράγματα" από τα γύρω τραπέζια σχετικά με το...ύψος της κορυφής και το αν αυτό θα προκαλέσει ίλιγγο! 

Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθηκαν, το προπονητικό δίδυμο των προτωπόρων, Παπαδογιαννάκης - Κατσουλάκης, ο προπονητής του παιδικού, Θοδωρής Καίσαρης και οι Μιλτιάδης Χειμωνίδης και Κυριάκος Μίχας προπονητές στα τμήματα υποδομών. Εκ μέρους του Δ.Σ. έδωσαν το παρόν ο γενικός αρχηγός των πορτοκαλί, Γιώργος Σαπουντζής αλλά και ο γενικός γραμματέας της ομάδας, Βασίλης Θεοδωρής ο οποίος έκοψε και την πίτα. Το τυχερό φλουρί έπεσε στην ομάδα σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό σε όλους!

Μετά το πέρας της συνάντησης όλοι έστειλαν ευχές  για το νέο έτος:

Γιώργος Παπαδογιαννάκης: "Έυχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία και ο νέος χρόνος να μας κάνει σοφότερους αλλά και καλύτερους ανθρώπους από τον προηγούμενο".

Γιάννης Κατσουλάκης: "Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη! Έυχομαι ο νέος χρόνος να μας βγάλει επιτέλους από αυτήν την δύσκολη κατάσταση που μας ταλαιπωρεί τρία χρόνια τώρα"

Θοδωρής Καίσαρης: "Καλή χρονιά! Ας είναι το 2022 η τελευταία χρονιά προβλημάτων και ταλαιπωρίας για τον ελληνικό αθλητισμό. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να βρουν την δύναμη να γυρίσουν στο παρκέ δυνατά και με πολύ όρεξη για διακρίσεις"

Μιλτιάδης Χειμωνίδης: "Με την ευκαιρία της καινούργιας χρονιάς προσπαθήστε να δώσετε λίγο μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ενασχόληση με τον αθλητισμό. Η δια βίου εκγύμναση αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της ευζωίας, της πνευματικής υγείας και κατά συνέπεια, της ευτυχίας"

Κυριάκος Μίχας: "Εύχομαι καλή χρονιά! Είθε ο νέος χρόνος να μας φέρει πάλι κοντά, με σεβασμό και αλληλεγγύη ο ένας προς τον άλλο. Να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να επιτύχουμε προσωπική εξέλιξη"

Γιώργος Σαπουντζής: "Καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο και στους αθλητές μας. Εύχομαι υγεία και κοινωνική , προσωπική και μπασκετική ελευθερία"

Βασίλης Θεοδωρής: "Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία και υπομονή. Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν ομόνοια, κατανόηση και αγάπη. Καλή χρονιά!"

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του peperoncino για την θερμή φιλοξενία τους.

 


 »

Add comment

Comments

There are no comments yet.