Γίγαντας Σκανδαλάκης, δαιμόνιος Βανταράκης κουβάλησαν την ομάδα στις πλάτες τους

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους εφήβους μας στο νομό Ηρακλείου μιας και μετά τη χθεσινή νίκη επί της ΟΑΣΗΣ στο αναβληθέν παιχνίδι της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ήρθε και η σημερινή νίκη επί της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου με 40-58(24-24) για την 15η αγωνιστική του δεύτερου γύρου κάνοντας έτσι ένα άτυπο 2/2. 

Συγκλονιστική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο από όλη την ομάδα η οποία κράτησε χαμηλά στο σκορ την Αναγέννηση. 

Παρόλο που ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμενα (6-2) γρήγορα ανακτήσαμε το προβάδισμα πηγαίνοντας μπροστά με 12-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου. 

Στην δεύτερη περίοδο, το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο με καμιά από τις ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων με αποτέλεσμα να πάμε ισόπαλοι στα αποδυτήρια (24-24).

Στην τρίτη περίοδο, παίζοντας ακόμα καλύτερη άμυνα και βρίσκοντας πολλές λύσεις στην επίθεση με την κατακόρυφη άνοδο του Σκανδαλακη, εδραιωσαμε ένα προβάδισμα 8-12 πόντων προηγούμενοι με 34-43 στην λήξη της.

Στην τελευταία περίοδο συνεχίζοντας την πολύ καλή άμυνα μας , μεγαλώσαμε ακόμα περισσότερο την διαφορά φτάνοντας άνετα στο τελικό 40-58.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοση τους όπως και στην γηπεδούχο ομάδα για την προσπάθεια της.

Τα δεκάλεπτα: 12-16, 24-24, 34-43, 40-58 

Αναγέννηση(Δραγάζης): Κολοκοτρώνης 9, Μορφιαδάκης 3(1),Λαμπράκης 2, Γκιαουράκης, Μανουράς Γ. ,Π λευράκης 21,Μαργαριτάκης,Βελεγράκης, Μαρκογιαννάκης, Σκορδιλάκης, Φραγκιουδάκης 2, Γκιουλ Μιχάλης 3

Ακαδημία(Καίσαρης): Γεραναστάσης 8(1), Λιουδάκης, Χανιωτάκης Κ. 4, Βανταράκης 6, Βιγδινάκης 6 ,Καψαλάκης 11, Πατενάς, Σαμιώτης 2, Σκανδαλάκης 21, Χανιωτάκης Γ.

Add comment

Comments

There are no comments yet.