Ήττα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απο τον ΟΑΧ

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ Ανδρών, η Ακαδημία υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» τον ΟΑΧ και ηττήθηκε με 44-81.

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ήταν μια γιορτή για όλους μας και η ήττα δεν έπαιξε κανένα ρόλο και αυτό γιατί το μεγάλο κέρδος ήταν η συμμετοχή και μάλιστα παίρνωντας αρκετό χρόνο των 4 παιδιών απο τα τμήματα υποδομής μας. Θεοδωρής, Καψαλάκης, Γεραναστάσης και Σαμιώτης ήταν εκεί και κέρδισαν το «ζεστό» χειροκτρότημα όλων των φίλων και συγγενών που ήταν εκεί για να τους δουν. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί και αφιέρωμα στα συγκεκριμένα παιδιά.

Στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο πρώτο 5λεπτο με 6-13, προσπαθώντας να δώσουν έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Το ίδιο συνεχίστηκε και μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το σκορ σταμάτησε στο 12-25 υπέρ του ΟΑΧ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τον προπονητή μας να δίνει συνέχεια ευκαιρίες στους "μικρούς" της ομάδας μας, και εκείνους να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά την διαφορά να ανεβαίνει συνεχώς (12-36) και στη συνέχεια το ημίχρονο να κλείνει με 18-44.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι ''κουκουβάγιες'' βρήκαν καλύτερο ρυθμό στην επίθεση αλλά και πάλι η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα (34-61) στη λήξη της περιόδου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το τελικό 44-81 ήρθε δίκαια για την ομάδα του ΟΑΧ.

Η διοίκηση και η οικογένεια της Ακαδημίας εύχονται περαστικά στον παίκτη του ΟΑΧ, Ναθαναήλ Πνευματικό, ο οποίος χτύπησε κατα την διάρκεια του πρώτου ημίχρονο αλλά όπως θα δείτε και στην φωτογραφία δεν έχασε την όρεξη του.

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 18-44, 34-61, 44-81

Ακαδημία Ρ. ( Παπαδογιαννάκης): :Καψαλάκης Δ.11(3), Καψαλάκης Μ. 2,Σειραγάκης 6, Γεραναστάσης, Σαμιώτης, Πριναράκης 3(1), Γιάννης 11(1), Θεοδωρής 7(1), Καρακεσισόγλου 4

ΟΑΧ (Φώτης Φείδας): Πνευματικάτος Ν., Πρωτοπαπαδάκης 7, Βουρβαχάκης 3, Καφτάνης 19(3), Στυλιανάκης 14,Σεκαδάκης 10(2), Κοντογιάννης 8, Γεωργιλάς, Δαμόπουλος 5(1), Καμπουράκης 8, Αναγνώστου 7(1)

Add comment

Comments

There are no comments yet.