Το επιτυχημένο πλάνο της Ακαδημίας με τα νέα παιδιά

Πέντε δικά μας παιδιά, πέντε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής μας και συγκεκριμένα οι, Χρήστος Γεραναστάσης, Παναγιώτης Σαμιώτης, Μανόλης Καψαλάκης, Νικόλαος θεοδωρής και Κωνσταντίνος Χανιωτάκης ήταν εκείνοι που την φετινή χρονιά ανέβηκαν στην ανδρική ομάδα και έζησαν την εμπειρία του ανδρικού τμήματος.

Αυτά τα παιδιά που θα είναι το μέλλον της ομάδας (μαζί με πολλά άλλα που ήδη δουλεύονται απο τους προπονητές μας) μίλησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας για την εμπειρία αυτή αλλά και τα οφέλη που αποκόμισαν τόσο από τις προπονήσεις, όσο και από τους αγώνες.

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την συμμετοχή σας με την ανδρική ομάδα?

Χ. Γεραναστάσης: «Είχα πάρα πολλές θετικές εντυπώσεις και σε αυτό συνέβαλαν όλα τα παιδιά που μας αγκάλιασαν, όπως και οι προπονητές που ήταν εκεί και μας στήριξαν και στα καλές αλλά και στις κακές μέρες».

Π.Σαμιώτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη φετινή συμμετοχή μου στην Ανδρική ομάδα, οι προπονητές μου ήταν εκεί για να μου ανεβάσουν το ηθικό και να με υποστηρίξουν κάτι που με "χαλάρωσε " και με βοήθησε να ενταχθώ πιο εύκολα».

Μ.Καψαλάκης: «Φέτος κέρδισα πολλές εμπειρίες με την ομάδα, όλοι ήμασταν μια οικογένεια, όλα τα παιδιά ήταν τρομερά και θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Ν.Θεοδωρής: «Έχω καλές εντυπώσεις από την ανδρική ομάδα, ο προπονητής, μας έχει μάθει καινούρια πράγματα ως προς τον τρόπο που παιχνιδιού και αυτά θα μας χρησιμεύσουν και στο μέλλον».

Κ.Χανιωτάκης: «Το να παίζεις με τους άντρες σίγουρα βοηθάει σε διάφορα επίπεδα. Ωριμάζεις ως παίκτης, αναγκάζεσαι να παίζεις πιο δυναμικά και να είσαι σε εγρήγορση όλη την ώρα. Αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα κάποια ακόμα προπόνηση με παιδικό-εφηβικο».

 

- Λίγα λόγια για την φετινή χρονιά και τι συναισθήματα σας άφησε?

Χ.Γεραναστάσης: «Είχαμε ένα δυναμικό ξεκίνημα στη χρονιά αλλά στη συνέχεια θεωρώ ότι η ομάδα έμεινε από δυνάμεις και γι'αυτό τερματίσαμε πιο χαμηλά από ότι υπολογίζαμε... Το θετικό είναι ότι είχαμε τη συμμετοχή πολλών παιδιών από τα τμήματα υποδομής που πήραν χρόνο.. Άρα είχαμε ένα θετικό πρόσημο στη χρονιά αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα».

Π.Σαμιώτης: «Η φετινή χρονιά μου άφησε πολλές θετικές αναμνήσεις, γιατί η ομάδα ξεκίνησε παρά πολύ καλά αλλά στη συνέχεια κυριάρχησε η λύπη, καθώς αν και η ομάδα είχε δυνατότητές, θεωρώ ότι αδίκησε τον

εαυτό της και τερμάτισε χαμηλά».

Μ.Καψαλάκης: «Έχω βελτιώσει το σουτ μου και τη ντρίμπλα μου, όπως και το αμυντικό μου κομμάτι, παίζω καλύτερη άμυνα τώρα με τα παιχνίδια που πήρα, και επίσης το σώμα μου δυνάμωσε περισσότερο».

Ν.Θεοδωρής: «Φέτος ήταν μια μέτρια χρόνια, πέρυσι ήταν καλύτερη, και αυτό μας αφήνει άσχημα συναισθήματα γιατί αυτή η ομάδα πραγματικά θα μπορούσε να είχε μπει στα πλέι-οφ».

Κ.Χανιωτάκης: «Τη φετινή χρονιά καταφέραμε μια πολύ καλή πορεία μέσα από δουλειά και ιδρώτα είμαι πολύ ευχαριστημένος με ότι καταφέραμε και σε όλο αυτό βοήθησαν και οι coaches».

- Ποιο θεωρείτε ότι είναι το στοιχείο που βελτιώσατε φέτος με τα παιχνίδια που πήρατε:

Χ. Γεραναστάσης: «Βελτίωσα πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου, αλλά το καλύτερο πιστεύω ότι είναι το "σουτ" που δεν ήμουν καλός και τώρα εκτελώ καλύτερα, όπως και τη ντρίμπλα μου».

Π.Σαμιώτης: «Το στοιχείο που βελτίωσα ήταν το παιχνίδι μου στο "post", να μπορώ να βλέπω με μεγαλύτερη ευχέρεια τις κινήσεις των άλλων καθώς και να μοιράζω καλύτερα την μπάλα».

Μ.Καψαλάκης: «Στη φετινή χρονιά ξεκινήσαμε πολύ καλά, πήραμε πολλές νίκες αλλά στη συνέχεια η ατυχία

και οι τραυματισμοί μας πήγαν πίσω. Τα συναισθήματα μου ήταν χαρά στην αρχή για τις νίκες αλλά και λύπη στη συνέχεια για τις ήττες».

Ν.Θεοδωρής: «Το στοιχείο που βελτίωσα ήταν η κατανόηση του παιχνιδιού, τα συστήματα μου φαίνονται πιο εύκολα τώρα και μπορώ να διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι».

Κ.Χανιωτάκης: «Πιστεύω ότι ο καθένας μας βελτιώθηκε πολύ από την περσινή χρονιά, δέσαμε περισσότερο σαν ομάδα και αυτά πιστεύω μας οδήγησαν στις νίκες. Εγώ προσωπικά έχω βελτιώσει την αυτοπεποίθηση που έχω στο παιχνίδι και σε αυτό έχει βοηθήσει η μεγαλύτερη εμπειρία που έχω αποκτήσει σε σχέση με πέρυσι».

 

- Είστε ευχαριστημένοι με το πλάνο που έχει θεσπίσει η Ακαδημία τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη παιδιών μέσα από τα τμήματα υποδομής της:

Χ. Γεραναστάσης: «Ξεκίνησα από τη 1η Δημοτικού και βρίσκομαι ήδη 8 χρόνια στην ομάδα και σε όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι προπονητές ασχολήθηκαν στο πώς θα με βελτιώσουν να γίνω καλύτερος και να με προωθήσουν στην ανδρική ομάδα, κάτι που συνέβη και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Π.Σαμιώτης: «Στην ακαδημία εντάχθηκα από την δευτέρα δημοτικού, βρίσκομαι εδώ 8 χρόνια και ήμουν ένα παιδί που δεν ήμουν καλός στην αρχή. Ήμουν αργός αλλά μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες έχω

βελτιωθεί πολύ».

Μ.Καψαλάκης: «Εγώ παίζω στην ακαδημία 7 χρόνια, έχω αλλάξει πολλούς προπονητές όλα αυτά τα χρόνια, με τον καθένα να μας μαθαίνει και κάτι διαφορετικό και όλα αυτά τα στοιχεία με βοήθησαν ώστε να πάω στην ανδρική ομάδα».

Ν. Θεοδωρής: «Το πλάνο της ομάδας είναι πολύ καλό, βγάζει πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής της και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι το παιδικό μας τμήμα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της με μικρή διαφορά από τη 1η θέση».

Κ.Χανιωτάκης : «θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος.Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και να συνεχίσουμε έτσι».

 

- Ποιός είναι ο προσωπικός στόχος που έχετε βάλει σχετικά με το μπάσκετ?

Χ. Γεραναστάσης: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθώ σε μια επαγγελματική ομάδα και να ζήσω αυτή την εμπειρία».

Π.Σαμιώτης: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να εξελίσσομαι και κάποια στιγμή να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα».

Μ.Καψαλάκης: «Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να παίξω και γω σε μια μεγάλη ομάδα».

Ν.Θεοδωρής: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να

παίξω σε μια Εθνική κατηγορία, ίσως Β Εθνική - Α2, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δω για το μέλλον».

Κ.Χανιωτάκης: «Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι συνέχεια και να προσπαθώ να δίνω το 100% στην ομάδα».

 

 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.