ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Παρόλο που όλα τα προγνωστικά ήταν εναντίων της, η ομάδα μας βρήκε το ψυχικό σθένος και την συγκέντρωση που χρειαζόταν και οι στρατιώτες της ομάδας του coach Παπαδογιαννάκη την οδήγησαν σε μία μεγάλη νίκη επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου και αήττητου Ηρακλείου με 67-62(34-27) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, διατηρώντας έτσι την ομάδα μας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε εκπληκτικά το παιχνίδι με έναν αφιονισμένο Δουλγεράκη και με την συμπαράσταση του Σαρειδάκη, μας οδήγησαν στο τέλος της 1ης περιόδου προηγούμενοι με 19-12.

Στην 2η περίοδο, την σκυτάλη ανέλαβε ο Τερζάκης, ο οποίος με τρία τρίποντα σε αυτό το διάστημα, διατήρησε το προβάδισμα της ομάδας μας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. (34-27)

Στην 3η περίοδο, ο αρχηγός μας συνέχισε την πολύ καλή δουλειά της 1ης περιόδου βοηθούμενος από την εξαιρετική δημιουργία του Σειραγάκη με αποτέλεσμα να πάμε στο τέλος της με προβάδισμα τεσσάρων πόντων(50-46)

Η 4η και τελευταία περίοδος εξελίχτηκε σε πραγματική μάχη, μιας και οι φιλοξενούμενοι με την άνοδο των αδερφών Κατσουρι πλησιασαν ακόμα και στους τρεις πόντους (65-62), 30" πριν το τέλος αλλά εκεί ο Δουλγεράκης με 2 εύστοχες βολες έβαλε την σφραγίδα του, οδηγώντας την ομάδας μας στη μεγάλη αυτή νίκη.

Πέρα από τους προαναφερθέντες, πολύτιμη βοήθεια προσέθεσε και ο Γιάννης, όποιος αθόρυβα σημείωσε 9 πόντους κάνοντας πολύ καλή δουλειά και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Δεκαλεπτα: 19-12, 15-15, 16-19, 17-16

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Παπαδογιαννάκης) : Διγενής, Φοβάκης 1, Σαρειδάκης 17(1), Τερζάκης 9(3), Παπαδάκης, Δουλγεράκης 25(1), Ξενίδης, Τζαγκαρουλης, Σειραγάκης 4, Γιάννης 9, Πριναράκης 2

ΗΡΑΚΛΕΙΟ(Μακράκης) : Μαρκόπουλος 14(2), Μηλαθιανακης, Περαντωνακης, Βολιτακης, Κατσουρι Ι. 12(2), Δαγαλακης, Κατσουρι Ε. 15(2), Πετρακης 5, Ρυακιωτης 9(1)

Add comment

Comments

There are no comments yet.