Ήττα σαν...νίκη

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, οι παίδες μας λύγισαν στο τέλος από το πρωτοπόρο και αήττητο ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε μένοντας πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα μας παίζοντας εξαιρετική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, έφτασε να μειώσει στον πόντο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 24-23.

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλεπτου, εκμεταλλευόμενη το momentum που είχε, πέρασε και μπροστά με 24-25 αλλά κάποια εύκολα και αβίαστα λάθη και η αστοχία μας από την γραμμή των βολών, μας έφεραν πίσω στο σκορ με 35-28 στο τέλος της περιόδου. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα και με έναν εκπληκτικό Γερανασταση που πέτυχε τρία τρίποντα, κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι 42-42 περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο ένα τρίποντο και ένα καλάθι ακόμα από τα αδέρφια Παπαδογιαννακη έδωσαν αέρα 5 πόντων(47-42), το οποίο με πολύ δυσκολία κράτησαν οι γηπεδούχοι ως τη λήξη του παιχνιδιού. 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας, όπως και στο ΡΈΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS για τη νίκη και τη βέβαιη άνοδο τους στην Α' κατηγορία παίδων.

Επόμενος αντίπαλος για τους παίδες μας, το Σάββατο με τον Τανο Αποκορώνου.

Τα δεκάλεπτα: 16-09, 24-23, 35-28, 55-46 

ΑΓΟΡ(Κουμουλος): Γκογκίτσας 9 ,Σωπασουδάκης 2

Παπαδογιαννάκης Χ. 6, Χατζηιωαννίδης, Βαρδάκης 8,

Παπαδογιαννάκης Π. 11(3), Τζιμόπουλος, Μανετάκης 9(1),

Λιαρέλης, Μυστράκης 8, Μελιδονιώτης 2, Βάμβακας

Ακαδημία BC(Καίσαρης):

Μανιατάκης, Γιοβάνοβιτς 2, Βιγδινάκης 5, Παλτατσίδης,

Βανταράκης, Δρουδάκης, Μπικάκης 4,

Καψαλάκης 11, Δαφέρμος, Γεραναστάσης 24(4),Τσίκινας,

Σαπουντζής

Add comment

Comments

There are no comments yet.