Ήττα από την Πεδιάδα εντός έδρας

Την πρώτη εντός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας στο κλειστό γυμναστήριο " Μελίνα Μερκούρη" από την Πεδιάδα με 

Μια ήττα που ήταν αναμενόμενη αφού η Ακαδημία έχει φέτος πολλά νέα πρόσωπα και ακόμα δεν έχουν μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Ακαδημία έπαιξε εξαιρετική άμυνα κρατώντας του αντιπάλους στους 14 πόντους αλλά παράλληλα είχε θέμα στην επίθεση μένοντας στους 7. 

Η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει στο Β' δεκάλεπτο όπου κάναμε πολλά λάθη από επαναφορές και στην κυκλοφορία της μπάλας και η Πεδιάδα το εκμεταλλεύτηκε αυτό τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια. Από την άλλη οι παίκτες δεν έβαζαν τις βολές αλλά ούτε και τα ελεύθερα σουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 22-36. 

Στο 3ο δεκάλεπτο το ίδιο έργο συνεχίστηκε και το δεκάλεπτο έκλεισε με 31-60.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες μας έκαναν κάποια από τα πράγματα που ο προπονητής έχει ζητήσει αλλά ήταν αργά για να αλλάξει κάτι και το τελικό σκορ ήταν 48-75.

Τα δεκάλεπτα: 7-14, 22-36, 31-60, 48-75

Ακαδημία BC( Καψάλης Ζ.):Μαρίνος 2, Χανιωτάκης, Θεοδωρής 2 Καψαλάκης Δ., Καρακεσισόγλου, Κωνσταντινίδης 13(1), Πετράκης10(1), Δάσκαλος 2, Ντάγκας 2, Μεντάκης 3, Μπέκο 14

Πεδιάδα (Κριμάλης): Βλάχος 22(1), Αθανασιάδης 23(3), Τσαφαντάκης 2, Γκέκα, Ρούτσι 4, Μανδάκης 4, Ατορίτσας 2, Σπηλιόπουλος 16, Καραγιαννάκης 2

Add comment

Comments

There are no comments yet.