Ηττήθηκαν οι παίδες μας στην πρεμιέρα

Δεν τα κατάφεραν στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι οι παίδες μας για το πρωτάθλημα Παίδων Β', και ηττήθηκαν από το αντίστοιχο τμήμα του Ρέθυμνο BC με 37-64. 

Η εικόνα των παιδιών ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αφού ήταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο είτε κοντά στο σκορ, είτε το είχαν φέρει στην ισοπαλία. 

Στο δεύτερο μέρος η επίθεση μας είχε κακές επιλογές και η μπάλα κολλούσε συνεχώς στα χέρια με αποτέλεσμα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε 9 πόντους και να ακολουθήσει η ήττα. 

Η προσπάθεια πάντως των Παίδων ήταν πολύ μεγάλη και σε αρκετά διαστήματα έδειξαν ότι έχουν ικανότητες να πετύχουν πράγματα τη φετινή χρονιά. 

Τα δεκάλεπτα 12-18, 28-33, 32- 55, 37- 64

Ακαδημία BC( Καίσαρης) : Καψαλάκης Μ. 23(2), Γιοβάνοβιτς 4, Δρουδάκης, Βιγδινάκης, Μανιατάκης, Βανταράκης 2, Μπικάκης 6(1),Παλτατσίδης, Δαφέρμος, Τσίκινας, Σαπουντζής, Καψαλάκης Π. 2

Ρέθυμνο BC ( Κούμουλος): 

Γκοκίτσας14(2), Σωπασουδάκης 5(1) Παπαδογιαννάκης, Χατζηιωννίδης 2, Βαρδάκης 11(1), Παπαδογιάννης, Παπαδογιαννάκης4(1), Μαστοράκης 3(1), Μανετάκης 20(1), Τσιμπούκας, Μυστράκης, Μελιδονιώτης 5(1)

Add comment

Comments

There are no comments yet.