ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ

Με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε και από την Χερσόνησο η Ακαδημία. Η ομάδα του Παπαδογιαννάκη ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι δείχνοντας φανερά σημάδια έλειψης συγκέντρωσης στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλεύτηκαν...όσο μπορούσαν αλλά η ομάδα μας έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 16 - 19. Στην δεύτερη περίοδο οι φωνές των Παπαδογιαννάκη - Κατσουλάκη έπιασαν τόπο και οι πορτοκαλί πάτησαν το γκάζι. Τερζάκης, Δουλγεράκης, Σειραγάκης και Πριναράκης, έδεσαν την άμυνα και φόρτωσαν το αντίπαλο καλάθι με 23 πόντους, κλείνοντας το ημίχρονο με 28 - 42. Στην δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στην εξίσωση και οι Σαρειδάκης - Γιάννης και η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 18 (36 - 54). Στην τέταρτη περίοδο ο coach Παπαδογιαννάκης δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεσή του (πλην του τραυματία Τζαγκαρούλη) και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους 10 (54 - 64) στο τέλος του αγώνα. 

Πεδιάδα (Χατζηδάκης): Βλάχος Ν. 15, Βλάχος Δ. 2, Μπόιερ 2, Μπαμπιολάκης 8, Φουκάκης 6(1), Ξυδάκης, Κριμιλής 13, Ανιφαντάκης 5, Μαρκοδημητράκης, Τσαφαντάκης, Ξιδάκης Σ., Βλάσσος 3.

Ακαδημία Ρεθύμνου (Γ. Παπαδογιαννάκης): Πριναράκης 4, Σαβανίδης, Φοβάκης 1, Σαρειδάκης 9(1), Τερζάκης 15(3), Παπαδάκης 6(2), Δουλγεράκης 14(4), Ξενίδης, Τζαγκαρούλης, Σειραγάκης 11, Γιάννης 4, Καρακεσσισόγλου.

Add comment

Comments

There are no comments yet.