ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Σε ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές άμυνες αλλά και με αρκετά άστοχα σουτ το Ηράκλειο κατάφερε στην παράταση να κάμψει την αντίσταση της ομάδας μας και να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα. 

Οι "πορτοκαλί" ξεκίνησαν δυνατά στην άμυνα αλλά το Ηράκλειο βρήκε εύστοχα σουτ και έκλεισε την πρώτη περίοδο με 18-10. Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα μας ανέβασε στροφές βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα και "μάζεψε" την διάφορά κλείνοντας  το ημίχρονο στο -4 (29-25). Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κουκουβάγιες" έκλεισαν πολύ καλά την άμυνα και περιόρισαν τις επιλογές των αντιπάλων, ενώ ταυτόχρονα βρήκαν πολλές λύσεις επιθετικά και το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε την ομάδα μας στο +6 (37-43). Στο 4ο δεκάλεπτο αντιστράφηκαν οι όροι και το Ηράκλειο έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν διαφορά με ένα τρίποντο και έναν αιφνιδιασμό ύστερα από χαμένη επίθεση της ομάδας μας, η οποία αποδείχτηκε και καθοριστική. Οι "πορτοκαλί" είχαν την ευκαιρία στην τελευταία επίθεση να στείλουν το παιχνίδι σε δεύτερη παράταση αλλά οι γηπεδούχοι με μία πολύ δυνατή άμυνα κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ 58-56 παρ (50-50 κ.α.)

Ηράκλειο (Ρυακιωτάκης-Σγουράκης): Μανδάλης, Μαρής 2, Βολιτάκης 2, Κατσούρρι 23 (3), Λαμπράκης 2, Καλατζής 9 (1), Γενιτσαρίδης 8, Κουγιουμτζής 3, Κανατάκης 9 (2).

Ακαδημια: (Παπαδογιαννάκης - Κατσουλάκης): Μπιρλιράκης, Κυδωνάκης, Φοβάκης, Σαρειδάκης 11 (2), Τερζάκης 12 (1), Παπαδάκης, Δουλγεράκης 11 (1), Σαρβανίδης, Καρακεσισογλου, Χριστοδουλάκης, Γιάννης 14 (2), Πρινιαράκης 8 (2). 

Add comment

Comments

There are no comments yet.