ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2020-21

Με τις ευλογίες του Πατήρ Δημοσθένη Καριαννάκη τελέστηκε  το μυστήριου του Αγιασμού της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣκαλή δύναμη, υγεία κι αισιοδοξία για  καλά αποτελέσματα.

 

Το παρόν στον Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη έδωσαν οι παίχτες της ανδρικής ομάδας, το προπονητικό επιτελείο κι η νέα διοίκηση της ομάδας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Γεώργιος Ορφανουδάκης δήλωσε πως η νέα διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο και το όραμα της προηγούμενης, πως εμπιστεύεται πλήρως τις δυνατότητες  του τεχνικού τιμ και των παικτών κι ευχήθηκε να είναι όλοι υγιείς για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

 

Ο προπονητής της αντρικής ομάδας Γιώργος Παπαδογιαννάκης καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας, ευχήθηκε να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία, δήλωσε πίστη στους παίκτες και πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ για να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και δύναμη σε όλους!

 

Sponsored by: pagopoieion

Photo Credits: quickfoto