Έκοψαν την πίτα τους τα τμήματα μας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψαν όλα τα τμήματα μας (Ανδρικό-Εφηβικό- Παίδες) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (21- 22/01).

Την αρχή έκανε το ανδρικό τμήμα το Σάββατο (21/01) μετά τον αγώνα με το Ηράκλειο ΟΟΑ.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες μας μαζί με το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας μαζεύτηκαν στο χώρο του Κλειστού γυμναστηρίου " Μελίνα Μερκούρη" και μέσα σε οικογενειακό κλίμα έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

                    

Ο "τυχερός" στον οποίο έτυχε να πέσει το φλουρί ήταν ο παίκτης του εφηβικού μας τμήματος, Θεοδωρής Νικόλαος, ο οποίος μετείχε στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα ο παίκτης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ενώ δεν περίσεψαν και τα σχετικά πειράγματα απο τους υπόλοιπους παίκτες. 

Την Κυριακή (22/01) στο Italian corner συγκεντρώθηκαν τα τμήματα των εφήβων μας και των παίδων μαζί με τους προπονητές τους και την διοίκηση της ομάδας, και δείπνησαν στην οδό, Μαρκ.Πορτάλιου26. Τα παιδιά χάρηκαν τόσο το φαγητό αλλά όσο και την καλή παρέα που υπήρχε αφού όπως έχει αποδείξει η Ακαδημία είναι μια μεγάλη οικογένεια.

 

Ο "τυχερός" αυτή την φορά ήταν ο Κωνσταντίνος Ταταράκης στον οποίο έτυχε το φλουρί αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Παρόλα αυτά η διοίκηση του έκοψε το δικό του κομμάτι και η τύχη έπεσε σε εκείνον, με τους συμπαίκτες τους να τον ενημερώνουν αμέσως, ενώ και σε αυτή την περίπτωση δεν έλειψαν τα σχετικά πειράγματα. 

Add comment

Comments

There are no comments yet.